Christinas Förskolor

TYRA-vår webbportal

TyraLogo.png

Vi har valt TYRA som vår informationsportal. Här ryms bildmaterial, snabbmeddelanden, barnens portfolio, bloggar, anslagstavla, veckobrev, verksamhetsberättelser och mycket mycket mer. Allt samlat i en behändig app som pedagoger och föräldrar samarbetar runt.
Det är ett utmärkt utgångsläge för både dig och ditt barn att titta på dagens bilder tillsammans och prata om vad man varit med om på förskolan idag.

Skapa profil

TyraLogo.png När ditt barn börjar hos oss så skapar vi ett konto för ditt barn. Du som är vårdnadshavare börjar med att ladda ner TYRA-appen i din telefon och du kommer då hitta en inbjudan från förskolan. Du lägger in dina uppgifter och på förskolan godkänner vi sedan din ansökan om tillgänglighet.
Det som skrivs om ditt barn är strikt skyddat och konfidentiellt och det är bara vårdnasdhavaren som har tillgång till uppgifterna som är kopplat med ditt barn. Bilder på fler barn som finns på avdelningen kan förekomma och därför är det viktigt att ange om ditt barn av säkerhetsskäl ej får förekomma på bild som viasas ut till andra vårdnadshavare på avdelningen.